HTML

Linkblog

Archívum

Szilveszteri party

Fearless 2015.01.02. 16:04

Verekedés és erőszakoskodás

Több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonsági emberek a Music Fm és a Lights Off közös szilveszteri buliján. Azon kívül, hogy kabátok, telefonok, iratok vesztek oda, durva biztonsági őrökről és teljes fejetlenségről számoltak be a buli résztvevői az Indexnek küldött leveleikben. A biztonsági cégnél belső vizsgálat indult. Az eltűnt kabátok miatt a rendezvényszervező cég vállalja a felelősséget, de a Music Fm sem ússza meg: pórul járt bulizók szerveznek tüntetést a rádió épülete elé.

A legsúlyosabb incidens valószínűleg azzal a párral esett meg, akiket konkrétan úgy megvertek a biztonsági őrök, hogy az év első estéjét kórházban töltötték. A névtelenséget kérő pár lány tagját nehezen, de beengedték a ruhatárba, hogy megkeresse a kabátját. Miután meglett, egy biztonsági őr kirángatta a ruhatárból, pedig a lány mondta neki, hogy még barátja táskáját is meg kell keresnie, mert abban vannak a ruhái. A biztonsági őr ennek ellenére kirángatta a ruhatárból. Mire kiértek, megtalálta a barátját, akinél ott volt a táska.

"Éppen a táskánkban pakolásztunk amikor az egyik pillanatban azt vettem észre, hogy a földön fekszek. Egy felnőtt pasi ütött le, egyenesen az arcomba, ököllel. Soha nem láttam előtte, tehát nyilván nem is ártottam neki. A barátom meg akart védeni, lefogta a "férfit" (tehát nem ütötte meg). Ekkor megjelent 2 biztonsági őr, az egyik leütötte a barátomat, majd ketten lefogták és ütötték a bordáit és a tarkóját, majd az én támadómnak is hagyták, hogy megüsse őt. Végül elengedték, mintha mi sem történt volna."

A lány agyrázkódással került kórházba, a barátjának viszont megzúzódtak a bordái, és nyakmerevítőt kapott a csigolyasérülései miatt.

Forrás: Index.hu

Hatalmas siker és nagy buli

 

A Music Fm hatalmas bulival búcsúztatta a óévet és ünnepelte az új évet. Minden idők legnagyobb és leglátványosabb rádiós buliját hozta össze a Music FM csapata. Ezt a hatalmas műsor a Hungexon került megrendezésre. A Music FM számotokra olyan fellépőket hívott meg mint:
- ANTONYO
- COOKY
- BEATBROS.
- REVOLUTION
- NEWIK & Berkes Olivér
- LAUER feat. Jász András saxofon live act
- NEWL
- BELOCCA
- CANARD

És ez nem minden, ebből a Music FM számára semmilyen bevétele nem származott!

A kabátokról a Music FM kiadott egy közleményt. Nem a Music FM  a felelős.

Forrás: musicfm.hu

Címkék: party

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepvonal.blog.hu/api/trackback/id/tr977033663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása